Romsolt Exim Ltd. - Telecomunicatii si Grupuri Electrogene
romana | english
» retele telefonice (analogice si digitale)
» retele structurate - UTP, BNC si FIBRA OPTICA
Siemens - Realitis DX
- Realitis DX
- E Entry
- E Basic
- E Advance
- E Advance Plus
- Key & Lamp
- Model 40
- Model 50
- Model 60
- Model 60S

Succesul fara precedent este datorat flexibilitatii, scalabilitatii si eforturilor continue de-a proteja investitiile clientilor nostri. Pentru a evidentia progresele si trecerea catre DX, Siemens a numit ultima varianta de soft (7.1) "lumea noua". Datorita evolutiei tehnologiei, DX este providerul de solutii pentru nevoile de telecomunicatii ale "lumii noi".

Platforma

Serverele de comunicatii Realitis DX fac parte din succesul Siemens in general si continua sa se bucure de investitii in RD si programe de dezvoltare. Evolutia nu revolutia unor tehnologii deja existente, cum ar fi DX, au facuto alegerea perfecta pentru conceptul "convergenta".

Infrastructura

Integrarea vocii in aplicatiile IP (VoIP) este viitorul in telecomunicatii. VoIP reprezinta deja o parte foarte importanta in dezvoltarea multor strategii de afaceri. Acest fapt va schimba felul in care comunicatiile sunt folosite in afaceri, incurajand flexibilitatea prin cresterea mobilitatii, intre timp se creaza o punte de legatura intr-o piata globala in continua crestere.

Aplicatii

Numai Realitis DX ca un server de comunicatii are incorporata posibilitatea de scalabilitate si flexibilitate ceeace ii ofera o longevitate foatre mare intr-un mediu ce se dezvolta foarte repede fara semne de incetinire a acestui proces.

DX este capabil sa iasa invingator din orice confruntare.

© 1992-2006 ROMSOLT EXIM Ltd Companie | Produse | Servicii | Parteneri | Clienti | Contact